Değerli katılımcılar, kongre sonunda en iyi öğrenci sözlü sunumu 1000 TL, en iyi öğrenci poster sunumu ise 500 TL ile ödüllendirilecektir. Kongremize katılacak tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Değerli katılımcılar, kongremiz süresince Lawrence Lacey ekteki kitaplarını sizler için imzalayacak olup,  Elsevier kongremize özel olarak bu kitapları indirimli olarak satışa sunacaktır.

lacey

Kongremize sözlü ya da poster bildiri sunarak ya da bildiri sunmadan izleyici olarak katılacak katılımcıların kongre kayıt ücretinin yanı sıra web sitemiz üzerinden en kısa sürede kayıt yaptırmaları rica olunur.

Kongremize kabul edilmiş bildiriler kongre tarihine kadar tam metine dönüştürüldüğü takdirde, Türkiye Entomoloji Dergisi ya da Türkiye Entomoloji Bülteni’nde hakem değerlendirmesi sonucuna göre “orijinal araştırma makalesi” ya da “derleme makalesi” olarak yayımlanabilecektir.